Hawthorn Entrance Hallway

Date

June 9, 2016

Share it:
About

When I first entered the entrance hallway of this Hawthorn house I knew, even with the colonial colours and runners which reminded me of a 1970s pub carpet, that there was a gem waiting to be uncovered. First things first – with a fresh coat of paint I created a softness which the detailing of the room deserved, leaning towards an ecru colour for the walls; this was continued throughout the house. Next I replaced the runners with handwoven jute herringbone in a blue-grey. I fell in love with the William Yeoward centre table and Ancestry floor mirror when making my regular visit to Cromwells and I knew they would be perfect for the space! The Oly sea urchin sculpture was another piece that caught my eye. The client loved it all, so I couldn’t have been more delighted!